Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ακουστική και αισθητική



Τα συστήματα ακουστικής της Sto προσφέρουν κορυφαία ηχοαπορρόφηση και αισθητική στους τοίχους και τις οροφές που εφαρμόζονται. Βελτιώνουν την ακουστική των χώρων μέσω της απορρόφησης των ηχητικών κυμάτων, ρυθμίζουν την αντήχηση και μειώνουν τον ενοχλητικό θόρυβο ειδικά σε χώρους όπου η συγκέντρωση πολλων ατόμων εντείνει το πρόβλημα της αντανάκλασης του ήχου.

Το βασικό πλεονέκτημα που προσφέρουν τα συστήματα ακουστικής της Sto, είναι η πλήρης ελευθερία στην αρχιτεκτονική έκφραση και τον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων σε συνδυασμό με την απόλυτα 'αόρατη΄και ιδιαίτερα αποδοτική ηχοαπορροφητική λειτουργία που εξασφαλίζει κορυφαία ακουστική άνεση.

Συστήματα ηχοαπορρόφησης για οροφές και τοίχους StoSilent Panel

StoSilent Panel, το δοκιμασμένο και επιτυχημένο σύστημα για κατασκευές ξηράς δόμησης σε οροφές και τοίχους, προσφέρει άριστους συντελεστές ηχοαπορρόφησης, μοναδική ευελιξία στην διαμόρφωση και ευκολία στην τοποθέτηση.

Οι πλάκες είναι διαθέσιμες σε διαφορετικούς τύπους και διαστάσεις και μπορούν να εφαρμοσθούν χωρίς αρμούς για επιφάνειες έως και 200 m2 ικανοποιώντας σχεδόν κάθε σχεδιαστική απαίτηση.

Εκτός από την μοναδική κομψότητα των ομαλών, χωρίς αρμούς επιφανειών και των λεπτόκοκκων ή λείων τελικών επιχρισμάτων, το StoSilent Panel μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει καμπύλες, κλιμακωτές και τρισδιάστατες επιφάνειες με ευκολία, ταχύτητα και κορυφαία ηχοαπορρόφηση.


Ηχοαπορροφητική ταπετσαρία - Ηχοαπορροφητικά επιχρίσματα και βαφές

Η ηχοαπορροφητική ταπετσαρία Sto-Silentyl μειώνει την αντήχηση του ήχου, βελτιώνοντας αισθητά την δυνατότητα επικοινωνίας σε αίθουσες συναντήσεων, συνεδρίων κλπ.
Το Sto-Silentyl αποτελείται από ένα ανοιχτόπορο υαλοϋφασμα επάνω σε ειδική, ηχοαπορροφητική, αφρώδη επίστρωση. Η τελική επιφάνεια βάφεται με το ψεκαστό χρώμα για ηχοαπορροφητικές επιφάνειες StoSilent Color.
Το StoSilent Color είναι βαφή για ηχοαπορροφητικές επικαλύψεις, η οποία παρέχει αυξημένες δυνατότητες χρωματικού σχεδιασμού χωρίς να κλείνει τους πόρους των επιφανειών, επιτρέποντας την λειτουργία τους.

Τα ακουστικά επιχρίσματα Sto-Acoustic Spray Plaster και Sto-Acoustic Plaster είναι χρήσιμα σε περιπτώσεις που κατασκευές ξηράς δόμησης δεν είναι δυνατόν να εφαρμοσθούν για τεχνικούς λόγους σχετικούς με την δομή του κτιρίου. Τα αισθητικά τελειώματα τους ποικίλουν από λεπτόκκοκα έως αδρά, ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου