Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΕΣ ΒΑΦΕΣ: STO LOTUSAN COLOR



prosopseis1d2 prosopseis1d3

Η μοναδική βαφή με την ιδιότητα των φύλλων του Λωτού
Το Sto Lotusan Color είναι το αποτέλεσμα μακροχρόνιων ερευνών επάνω στην χημεία των βαφών προσόψεων και την φυσιολογία των ‘’υπερ-υδρόφοβων’’ επιφανειών που συναντούνται στην φύση, όπως είναι τα φύλλα του Λωτού.

prosopseis1d4 prosopseis1d5

Το Sto Lotusan Color είναι μια μοναδική βαφή προσόψεων που συνδυάζει όλες τις ιδιότητες των σιλικονούχων βαφών με μια μοναδική επιφανειακή υδροφοβία, η οποία εμφανίζεται μόλις μερικές ημέρες από την εφαρμογή επί της πρόσοψης.

Η έντονη υδροφοβία που παρουσιάζει η επιφάνεια του Sto Lotusan Color οφείλεται στην ειδικά σχεδιασμένη μικρομοριακή δομή του, η οποία κατά το στέγνωμα του υλικού δημιουργεί μια ‘’ανάγλυφη’’ επιφανειακή μικροδομή , αόρατη στο ανθρώπινο μάτι.

prosopseis1d6 prosopseis1d7

Η ειδικά σχεδιασμένη μικροδομή του Sto Lotusan Color, αφενός δεν επιτρέπει στους ρύπους να επικαθίσουν πλήρως στην επιφάνεια, και αφετέρου εξαιτίας την ‘’υπερ-υδροφοβίας’’ που δημιουργεί, αναγκάζει το νερό να συμπαρασύρει κάθε ακαθαρσία από την πρόσοψη.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
Το νερό "μαζεύει" κάθε ακαθαρσία από την πρόσοψη και την συμπαρασύρει, αφήνοντας στο πέρασμα του μια καθαρή και στεγνή επιφάνεια.

prosopseis1d8Η λειτουργία του Sto Lotusan Color είναι πραγματικά τόσο εντυπωσιακή που μόνο με μια δοκιμή μπορεί να γίνει πιστευτό, το γεγονός πως η πρόσοψη παραμένει στεγνή και καθαρή ακόμα και μετά από διαρκή, συνεχιζόμενη βροχόπτωση.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου