Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

StoSil K/R/MP


Η τεχνολογία των βαφών και σοβάδων διασποράς υδρυάλου αναπτύχθηκε απο την Sto την δεκαετία του 1970. Ο έτοιμος σοβάς υδρυάλου StoSil είναι το αποτέλεσμα διαρκούς εξέλιξης στην τεχνολογία των υλικών υδρυάλου, προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα της φυσικής προστασίας απο την μούχλα και της υψηλής διαπνοής στους τοίχους των κτιρίων. Ταυτόχρονα η τεχνολογική υπεροχή και οι άριστες πρώτες ύλες της Sto AG προσδίδουν στο StoSil πολύ καλή αντοχή στην υγρασία, άριστη εργασιμότητα και αξεπέραστη αντοχή στον χρόνο.

Επίσης το StoSil προσφέρει προστασία από ρωγμές και κρούσεις με την υψηλή του ελαστικότητα. Ο έτοιμος έγχρωμος σοβάς υδρυάλου StoSil, για εξωτερική χρήση, παρέχεται σε τρεις τύπους : χωριάτικο ή τριφτό (Κ), γραφιάτο ή πατητό (R), ελεύθερης σχεδίασης ή λείο (MP).
Διατίθεται στις αποχρώσεις του StoColor System και κατά παραγγελία σε οποιαδήποτε γήινη άλλη απόχρωση.

Τα πλεονεκτήματα με μια ματιά :

  • Μοναδική διαπνοή και ανθεκτικότητα στην υγρασία 
  • Φυσική προστασία απο μούχλα, άλγη και μύκητες 
  • Ελαστικότητα και αντοχή στις συστολοδιαστολές και κρούσεις
  • Υψηλή αντοχή στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες
  • Αντοχή στην ακτινοβολία UV
  • Πλήθος φυσικών και γήινων αποχρώσεων απο το StoColor System
  • Ασφάλεια και σιγουριά – πάνω απο 30 χρόνια εμπειρία στα υλικά υδρυάλου

doxeio akrylikos sobas sto Έτοιμος έγχρωμος σοβάς υδρυάλου StoSil K/R/MP, με σήμανση CE.
H Sto ως ο κορυφαίος παραγωγός συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης παρέχει απο τις αρχές του 2011 όλους του έτοιμους παστώδεις σοβάδες, όπως το StoSil K/R/MP, με σήμανση CE marking.
Κορυφαία διαπνοή και αντοχή των τοίχων, με την κορυφαία Ευρωπαϊκή πιστοποίηση ποιότητας, για απόλυτη σιγουρία και ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου