Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

Συστήματα βαφής και έγχρωμα επιχρίσματα εσωτερικού για την μέγιστη προστασία των χώρων και της υγείας σας.

Οικολογικά χρώματα και σοβάδες εσωτερικού χώρου χωρίς συμβιβασμούς στην αντοχή και την ποιότητα
Η Sto σε συνεργασία με τον TUV Νότιας Γερμανίας, πιστοποιεί το μεγαλύτερο μέρος των εσωτερικής χρήσης υλικών της σε ό,τι αφορά τις εκπομπές βλαβερών ουσιών στο εσωτερικό περιβάλλον των κτιρίων.

Το διακριτικό σήμα επάνω στις συσκευασίες των υλικών συμβολίζει πως οι περιεκτικότητα τους σε βλαβερές πτητικές ουσίες , όπως διαλύτες, πλαστικοποιητές, συντηρητικά κλπ. Είναι μηδενική.
Η πιστοποίηση αυτή περιλαμβάνει τα αυστηρότερα κριτήρια για την ποιότητα του εσωτερικού αέρα από κάθε άλλο ανάλογο έλεγχο ή πιστοποιητικό, και αποτελεί εγγύηση για τον τελικό χρήστη των χώρων τόσο κατά την διάρκεια της εφαρμογής των υλικών όσο και κατά


vafes-esoterikou-xorou2


   vafes-esoterikou-xorou3

Το διακριτικό σήμα των εσωτερικών χρωμάτων και σοβάδων της Sto.
Όπου υπάρχει το σήμα αυτό μπορείτε να είστε σίγουροι πως καμιά βλαβερή ουσία δεν θα εξατμιστεί στους  χωρους του σπιτιού ή του κτιρίου σας κατά την χρήση των υλικών της Sto.
Ταυτόχρονα η ποιότητα και οι ιδιότητες των υλικών μας παρακολουθούνται διαρκώς για να σας παρέχουμε πάντοτε το καλύτερο υλικό στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Τα υλικά επικάλυψης εσωτερικών έπιφανειών αποτελούν παραδοσιακά για την Sto τομέα πρωτοπορίας και προσφοράς για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ανθρώπων.
 
Οι δυνατότητες που προσφέρονται για συνδυασμούς επιφανειακής υφής και αποχρώσεων είναι πραγματικά απεριόριστες.

Η σειρά των υλικών της Sto για εσωτερικούς χώρους συνδυάζει αρμονικά αυτά τα δυο στοιχεία, προσφέροντας πλήρη ευελιξία και ελευθερία στην επιλογή, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει πως κάθε υλικό είναι ειδικά σχεδιασμένο με γνώμονα την ποιότητα, αντοχή και λειτουργικότητα.

Στο παρακάτω διάγραμμα φαίνεται η περιεκτικότητα %
των ανεπιθύμητων ουσιών στα αέρια που εκπέμπονται κατά το στέγνωμα διαφόρων τύπων απο τα αποκαλούμενα 'οικολογικά' χρώματα της αγοράς, σε σχέση με τα τα πιστοποιημένα απο τον TUV εσωτερικά χρώματα της Sto (κίτρινη γραμμή) όπου οι εκπομές βλαβερών ουσιών είναι μηδενικές.
vafes-esoterikou-xorou1