Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης StoTherm Classic


Το StoTherm Classic είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης της Sto AG αποτελώντας την κορυφαία επιλογή για ποιότητα και αντοχή.

Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης πρέπει να είναι σχεδιασμένα για να αντέξουν όλες τις καταπονήσεις που δέχονται καθημερινά οι εξωτερικοί τοίχοι των κτιρίων για πολλές δεκαετίες. Το StoTherm Classic αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως το μέτρο σύγκρισης για την αντοχή και την αξιοπιστία του. Και υπάρχουν μερικοί πολύ καλοί λόγοι για αυτό :

Το σύστημα βασίζεται σε θερμομονωτικές πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης Sto-EPS Board K80 CE ή διογκωμένης πολυστερίνης με γραφίτη Sto-EPS Board K80 Top32 CE παρέχοντας άριστη θερμομόνωση, πολύ καλή διαπνοή, αξεπέραστη ευελιξία -χάρη στην ευκολία χρήσης των θερμομονωτικών πλακών- και τεράστια ελαστικότητα.

Απολαμβάνει πάνω από 30 χρόνια επιτυχίας χάρη στις τεχνικές του αρετές, την αξιοπιστία και την αντοχή του, και προσφέρει την μέγιστη αντοχή σε ρηγματώσεις και κρούσεις με τα υψηλής ποιότητας οργανικά και άριστα συνδυασμένα υλικά.

O συνδυασμός του StoArmat Classic με τα τελικά επιχρίσματα Stolit, StoSilco και StoLotusan αποτελούν εγγύηση για την αντοχή στις καιρικές συνθήκες, τους ρύπους, την υγρασία και τις καταπονήσεις που θα δεχτεί το σύστημα κατα την διάρκεια ζωής του κτιρίου. Τα υλικά αυτά είναι προϊόν αδιάκοπης έρευνας για τον συνδυασμό των υψηλότερης ποιότητας α' υλών με την τεχνογνωσία και τις παραγωγικές δυνατότητες του ομίλου Sto AG.

Ο συνδυασμός της τεχνολογίας των υλικών και των μηχανημάτων εφαρμογής καθώς και το πολυάριθμα τεχνικά βοηθήματα, εξασφαλίζουν γρήγορη, εύκολη και απλή εγκατάσταση του συστήματος, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε το ολοκληρωμένο τελικό αποτέλεσμα που θα παρέχει στο κτίριο την μέγιστη αντοχή και προστασία.

Οι ανεξάντλητες επιλογές τελικών επιχρισμάτων, χρωμάτων, διακοσμητικών και τεχνοτροπιών κάνουν το StoTherm Classic την κορυφαία επιλογή για ξεχωριστές προσόψεις.

Το σύστημα είναι περιορισμένης αναφλεξιμότητας, όντας ιδανικό τόσο για νέα κτίρια όσο και για ανακαινίσεις και λόγω της ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας των συγκολλήτικών υλικών είναι πιστοποιημένο για χρήση χωρίς μηχανική στερέωση ακόμα και σε κτίρια με ύψος πάνω απο 20m*

* Επί σαθρών ή 'αβέβαιων' υποστρωμάτων (π.χ. υφιστάμενα κτίρια με προβλήματα, οροφές, Pilotis κλπ.) χρησιμοποιούνται τα πιστοποιημένα για το κάθε υπόστρωμα εκτονούμενα ή βιδωτά βύσματα Sto Dowels ως επιπλέον μηχανική στήριξη ώστε να εξασφαλίζεται πάντοτε η ασφάλεια για κάθε χρήση. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ StoTherm Classic
1. StoADH-B / StoLevel Classic / Sto-Turbofix : Συγκολλητικά υλικά, χρήση ανάλογα με το υπόστρωμα, με ιδιαίτερα υψηλή συγκόλληση για μέγιστη ασφάλεια.

2. Θερμομόνωση διογκωμένης πολυστερίνης :  Sto-EPS Board K80 CE (λ=0,036 W/m*K) και Sto-EPS Board K80 Top32 CE (λ=0,032 W/m*K) Πιστοποιημένες για χρήση ειδικά σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης (ETICS) με σήμανση CE σε πάχη απο 3εκ. έως 20εκ. 

3. StoArmat Classic : Οργανικός, ελαστομερής, έτοιμος προς χρήση, ενισχυτικός σοβάς εμποτισμού υαλοπλέγματος.

4. StoGlass Fibre Mesh Fine 110cm :Yαλόπλεγμα οπλισμού ιδιαίτερα υψηλών αντοχών ειδικά σχεδιασμένο για το StoTherm Classic, ανθεκτικό στα αλκάλια και την υγρασία.

5. Τελική επικάλυψη :StoLotusan, Stolit, StoSilco, StoSil, StoNivellit
Έτοιμοι προς χρήση διακοσμητικοί τελικοί σοβάδες.
StoLotusan : Ο μοναδικός σιλικονούχος σοβάς με τις ιδιότητες των φύλλων του Λωτού
Stolit : Οργανικός ελαστικός σοβάς ακρυλικής βάσης με τεράστια αντοχή σε ρωγμές, υγρασία, ρύπους και μύκητες
StoSilco : Σιλικονούχος σοβάς με άριστη διαπνοή και πολύ υψηλή υδροφοβία, με αντοχή σε ρύπους και μύκητες
StoSil : Σοβάς υδρύαλου με κορυφαία διαπνοή και ανθεκτικότητα
StoNivellit : Οργανικός σοβάς για δημιουρία λείων επιφανειών και τεχνοτροπιών απομίμησης πέτρας, με άριστη διαπνοή και ανθεκτικότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου