Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Συστήματα Εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm

εξωτερικη θερμομονωση sto


Tα υψηλότερης ποιότητας υλικά και τεχνικές λύσεις της Sto για την εξωτερικη θερμομόνωση κτιρίων, προσφέρουν στα συστήματα StoTherm παγκόσμια αναγνώριση και την πρώτη θέση στην αγορά. 
Οι υπηρεσίες μας προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για εσάς και το κτίριο σας.
Τεχνική υποστήριξη σε κάθε φάση της κατασκευής για μελετητές, μηχανικούς, συνεργεία και ιδιοκτήτες κτιρίων.
Πλήθος άριστα εκπαιδευμένων συνεργατών και συνεργείων για τελειότητα στην κατασκευή

Συστήματα με διογκωμένη πολυστερίνη EPS 80


StoTherm Classic
Το "κλασσικό", το αποδοτικότερο και πιο πλήρες οργανικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης. Η κορυφαία επιλογή για ποιότητα, ευελιξία, αντοχή και οικονομία.
Με την χρήση διογκωμένης πολύστερίνης με γραφίτη Sto-EPS Top32, ακόμα πιο αποδοτικό για την μέγιστη θερμομόνωση στο μικρότερο πάχος.


StoTherm Vario
Η οικονομική λύση για κάθε περίπτωση. Με το StoTherm Vario η Sto παρέχει όλες τις δυνατότητες επιλογής υλικών εξωτερικής θερμομόνωσης σε σοβάδες, αποχρώσεις και διακοσμητικά προσόψεων, σε μια πιο οικονομική οικογένεια υλικών με ανόργανα επίχρισματα οπλισμού. Ευελιξία, θερμομόνωση και οικονομία StoTherm.


Συστήματα με πετροβάμβακα


StoTherm MineralΜη αναφλέξιμο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης με πετροβάμβακα. Εκεί που υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις πυρασφάλειας η Sto προσφέρει ένα απο τα πιο αξιόπιστα συστήματα για αντοχή και διάρκεια στον χρόνο. Τώρα και με πιστοποίηση ΕΤΑ για χρήση σε συνδυαμό με οργανικά υλικά StoArmat Classic και Stolit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου