Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης StoTherm Vario


Το περιορισμένης αναφλεξιμότητας σύστημα StoTherm Vario είναι η κατάλληλη επιλογή για εκείνους που επιλέγουν τα πλεονεκτήματα της διογκωμένης πολυστερίνης σαν μονωτικό υλικό σε συνδυασμό με ανόργανα υλικά για την στρώση ενίσχυσης και σχεδόν απεριόριστη επιλογή σε τελικά επιχρίσματα.

Το σύστημα βασίζεται σε θερμομονωτικές πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης Sto-EPS Board K80 CE ή διογκωμένης πολυστερίνης με γραφίτη Sto-EPS Board K80 Top32 CE παρέχοντας άριστη θερμομόνωση, πολύ καλή διαπνοή, αξεπέραστη ευελιξία -χάρη στην ευκολία χρήσης των θερμομονωτικών πλακών- και τεράστια ελαστικότητα, σε ένα πιο προσιτό οικονομικά σύστημα.

Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης πρέπει να είναι σχεδιασμένα για να αντέξουν όλες τις καταπονήσεις που δέχονται καθημερινά οι εξωτερικοί τοίχοι των κτιρίων για πολλές δεκαετίες. Το StoTherm Vario αξιοποιώντας την τεχνολογική υπεροχή του ομίλου Sto AG προσφέρει μια αξιόπιστη λύση που συνδυάζει ευελιξία και οικονομία.

Ο συνδυασμός της τεχνολογίας των υλικών και των μηχανημάτων εφαρμογής καθώς και το πολυάριθμα τεχνικά βοηθήματα, εξασφαλίζουν γρήγορη, εύκολη και απλή εγκατάσταση του συστήματος, ώστε να είστε σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα, που θα παρέχει στο κτίριο αντοχή και προστασία.

Οι ανεξάντλητες επιλογές τελικών επιχρισμάτων, χρωμάτων, διακοσμητικών και τεχνοτροπιών κάνουν το StoTherm Vario μια άριστη επιλογή για ξεχωριστές προσόψεις.

Το σύστημα είναι περιορισμένης αναφλεξιμότητας, όντας ιδανικό τόσο για νέα κτίρια όσο και για ανακαινίσεις και λόγω της ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας των συγκολλήτικών υλικών είναι πιστοποιημένο για χρήση χωρίς μηχανική στερέωση ακόμα και σε κτίρια με ύψος πάνω απο 20m*

* Επί σαθρών ή 'αβέβαιων' υποστρωμάτων (π.χ. υφιστάμενα κτίρια με προβλήματα, οροφές, Pilotis κλπ.) χρησιμοποιούνται τα πιστοποιημένα για το κάθε υπόστρωμα εκτονούμενα ή βιδωτά βύσματα Sto Dowels ως επιπλέον μηχανική στήριξη ώστε να εξασφαλίζεται πάντοτε η ασφάλεια για κάθε χρήση.

eksoteriki thermomonosi StoTherm Vario
1. StoADH-B / StoLevel Classic / Sto-Turbofix : Συγκολλητικά υλικά, χρήση ανάλογα με το υπόστρωμα, με ιδιαίτερα υψηλή συγκόλληση για μέγιστη ασφάλεια.

2. Θερμομόνωση διογκωμένης πολυστερίνης :
Sto-EPS Board K80 CE (λ=0,036 W/m*K) και Sto-EPS Board K80 Top32 CE (λ=0,032 W/m*K) Πιστοποιημένες για χρήση ειδικά σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης (ETICS) με σήμανση CE σε πάχη απο 3εκ. έως 20εκ.

3. Sto Levell Duo Plus : Τσιμεντοειδής ελαστομερής ενισχυτικός σόβας εμποτισμού υαλοπλέγματος με υαλοΐνες και οργανικά πρόσθετα.

4. StoGlass Fibre Mesh Fine 110cm :
Yαλόπλεγμα οπλισμού ιδιαίτερα υψηλών αντοχών, ανθεκτικό στα αλκάλια και την υγρασία.

5. Sto Primer ή StoPrep Miral : Αστάριa για οργανικά ή ανόργανα επιχρίσματα.
   
6. Τελική επικάλυψη :
StoLotusan, Stolit, StoSilco, StoSil, StoNivellit, StoMarlit, StoSuperlit

Έτοιμοι προς χρήση διακοσμητικοί τελικοί σοβάδες.
ή
StoMiral K/R, Sto Miral Nivell Ανόργανης βάσης σοβάδες για χρήση ως τελικό επίχρισμα σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου